Professorat de Musicologia col·labora amb ‘Vides catalanes que han fet història’

Publicat el 22/12/2020

Tres professors de l’ESMUC, Anna Costal, Joan Gay i Joaquim Rabaseda, han participat en la publicació de l’obra Vides catalanes que han fet història, un volum dirigit per Borja de Riquer, que entre altres, presenta les biografies de músics catalans com ara Robert Gerhard, Pau Casals i Isaac Albéniz.

Vides Catalanes que han fet història

Vides Catalanes que han fet història

El llibre conté 120 biografies, de les quals 6 són biografies de músics. Anna Costal ha escrit la d’Isaac Albéniz, Joan Gay, la de Pau Casals i Joaquim Rabaseda la de Robert Gerhard.

Les altres biografies de personalitats musicals són les de Josep Anselm Clavé, que ha escrit Jaume Ayats; Montserrat Caballé, que ha escrit Imma Merino, i per últim, la de Ferran Sor que ha anat a càrrec d’Oriol Pérez Treviño.

L’obra presenta les 120 biografies escrites per especialistes amb voluntat divulgativa i aportacions innovadores sobre alguns dels personatges històrics analitzats. El recull de biografies esdevé un llibre d’història rigorós i alhora divulgatiu en el qual més d'un centenar d'historiadors i experts ens ofereixen un retrat de Catalunya a través de la vida de les persones que al llarg dels segles amb els seus fets i obres, i en el seu dia dia, han canviat la història i el món, des dels Temps antics fins als nostres dies.

Més informació:

Vides catalanes que han fet història