carroussel

Concerts Finals

La propera setmana tanquem el cicle de concerts finals 2020-2021 amb tres propostes d'ambits ben diferents: música clàssica, música antiga i flamenco. Aquests concerts, com la resta que els han precedit, són oberts al públic, amb reserva prèvia i aforament restringit.

L'ESMUC, al Mercat de la Música Viva de Vic

Per sisè any, el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) convida l'Esmuc a participar en l'Offf de la seva programació oficial, amb propostes emergents que s’han gestat a les nostres aules.

La Serva Padrona, al Teatre de Sarrià

La companyia músico-teatral CodA (Commedia come dice l’Arte), formada per estudiants de música antiga de l’ESMUC, representarà la famosa òpera buffa de G. B. Pergolesi el proper dissabte 18 de setembre, a les 20:00 h, al Teatre de Sarrià.

Masterclass de Mikel Kanan i Mayte Alguacil

El duo format pel pianista Mikel Kanan i la cantant Mayte Alguacil ha estat convidat per l’ESMUC per impartir una masterclass de jazz el proper dilluns 27 de setembre.

Graduada en Sonologia guanya la Beca Carnet Jove de muntatge musical 2021

La Paula Ruiz Reynes, graduada en Sonologia per l’ESMUC, ha estat beneficiària de la Beca Carnet Jove de muntatge musical 2021, atorgada per l’Agencia Catalana de la Joventut.

Els màsters oficials de l'ESMUC costaran un 40% menys

L'aplicació d'una rebaixa dels preus per crèdit, ja a partir del curs vinent, farà que els màsters oficials siguin accessibles a un major nombre de persones. D’aquesta manera s'enforteix el compromís del Govern de trencar les barreres econòmiques que dificulten l’accés als estudis superiors musicals

Nou canal de comunicació i visibilitat per l’ESMUC

Des del passat mes d’abril, l’Escola suma a les seves xarxes socials un canal de podcasts. La iniciativa neix al departament de Producció i Gestió i té la finalitat de donar veu a diverses propostes artístiques i perfils vinculats amb el centre.

ImpulsACMIC, cicle de concerts de nous professionals

L'Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) organitza un un nou cicle de concerts i concurs que vol servir com a plataforma per als joves intèrprets que s’inicien en el món professional.